Altınkaya Anadolu Lisesi

Vizyon: Altınkaya Anadolu Lisesi´ni önümüzdeki 5 yıl içinde Aksaray´ın nitelikli eğitim veren liselerinden biri haline getirmek ve okul paylaşımlarımızın (yöneticilerimiz,öğretmenlerimiz,velilerimiz vb.) desteği ile ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, vatanını ve ulusunu seven, ilerici, çağdaş, demokratik,lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, öz güveni yüksek ve laik gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferle, kömür-odun
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Servis Bilgisi: özel
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03822252007

WEB - https://altnkayaanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ALTINKAYA KÖYÜ BİRLİK MEVKİİ MEHMET ALTINSOY SK. ALTINKAYA ANADOLU LISESI BLOK NO 38 MERKEZ / AKSARAY

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Altınkaya Kasabası, Aksaray İli, Merkeze bağlı Ankara yolu üzerinde yer almakta,Aksaray ilinin kuzeyine düşüyor.

Ulaşım Ulaşım sorunu pek yok, Öğretmen ve idareciler servis aracıyla geliş-gidiş yapıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40 km